Websites    237

Aan Paganweb zijn verschillende websites verbonden, zoals www.covens.nl  & .be en www.Jaarfeesten.nu.
De website www.covens.nl  & .be is een startpagina met links naar verschillende heidense en pagan groepen, naar heksencafe's en pagancafe's en naar leuke winkeltjes en online webshops. Je vindt deze links ook via het menuutje links hiernaast. Verder zijn er acht websites over de jaarfeesten: Samhain, Yule, Imbolc, Ostara, Beltane, Litha/midzomer, Lughnasa en Mabon. Deze hebben naast links waar je deze jaarfeesten zou kunnen vieren, ook veel achtergrond informatie over deze jaarfeesten.
De links naar waar je deze jaarfeesten zou kunnen vieren op deze acht websites rond de acht jaarfeesten, vind je ook op de pagina http://Pagan.Jaarfeesten.nu.
http://Pagan.Jaarfeesten.nu is een directe link naar de pagina met links naar waar je de jaarfeesten zou kunnen vieren. Bovengenoemde websites zijn dus aan elkaar gelinkt en delen dezelfde overzichten met links met elkaar.

Websites rond Godinnen

Vanuit Paganweb zijn er enkele website's rond Godinnen van eigen bodem; de Godinnen Baduhenna en Nehalennia.
Verder zijn er nog enkele website's rond Godinnen in voorbereiding. Van bijvoorbeeld de Godinnen Cunera en Holda, zijn er alleen nog artikeltjes te lezen en is een volledige website in voorbereiding.
Ondertussen is de website www.Godinnen.info online, waarop ik langzaam aan informatie verzamel over de Godinnen van Nederland en België.

Bronnen en Krachtplaatsen

Op dit moment is er alleen nog een besloten MeWe groep over Bronnen en Krachtplaatsen in Nederland en België. Het idee bestaat om hier een website bij te maken die een overzicht biedt van deze bronnen en kracht­plaat­sen. De MeWe groep kan je vinden via:

www.Bronnen-Krachtplaatsen.nl   & .be